Udruga za rad sa socijalno osjetljivim skupinama "Korak" Darda

O prošlim projektima….

Udruga Korak djeluje na području Baranje 10 godina. Kroz svoje djelovanje proveli smo više projekata od kojih su najznačajnije rezultate dali “Od krpice do torbice” projekt edukacija i zapošljavanje žena iz ruralne sredine u tekstilnoj industriji koji je pokazao održivost i osnovano je j. d. o. o. koje još uvijek pozitivno posluje.
Još bi htijeli navesti projekte za očuvanje okoliša, uklanjanje opasnih alergena ambrozije, pomoć potrebitima kroz razne akcije mladih; psihosocijalno osnaživanje hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koje provodimo u kontinuitetu svake godine sa manjim modifikacijama uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja.  U sklopu projekta uručene su potrebitima potpore u vidu paketa pomoći i drva za ogrijev te organizirane društveno sportske radionice i izleti. U sve aktivnosti su uključena djeca korisnika bilo kao pokretači ili izvoditelji aktivnosti.

Ostale obavijesti

OBAVIJEST

Dragi korisnici udruge Korak Zbog velikog toplinskog vala udruga će se zatvoriti dok ne budu normalne temperature, a ujedno da bi mogli