Udruga za rad sa socijalno osjetljivim skupinama "Korak" Darda

Ogrijevni materijal za zimu 2023./2024.

Kako je već našoj udruzi u tradiciji pomagati najpotrebitijim korisnicima i ovog puta pobrinuli smo se za hladne mjesece.
Uz volonterski angažman dostavljen ogrjevni materijal smo istovarili i  iscjepali za pripremu prijevoza na adresu svakog korisnika uz prethodno dogovoren termin. Nakon odrađenih svih priprema uslijedile su dostave na kućne adrese branitelja u potrebi, a nakon toga dodatno iscjepan ogrjev smo posložili i zbrinuli gdje korisnicima odgovara.
Ovog puta smo zbrinuli 17 korisnika sa ogrjevom kako bi mogli lakše prezimiti hladne mjesece, te koliko toliko si olakšati financijsko stanje kućanstva.
Drago nam je da smo korisnicima pomogli i izmamili osmjehe na licima potrebitih nam korisnicima, te ćemo se potruditi nadalje ovu humanitarnu akciju/aktivnost provoditi.

Ostale obavijesti

OBAVIJEST

Dragi korisnici udruge Korak Zbog velikog toplinskog vala udruga će se zatvoriti dok ne budu normalne temperature, a ujedno da bi mogli